ODLAZAK NAŠIH DJELATNICA U MIROVINU


S krajem 2021. godine ispratili smo dvije dugogodišnje djelatnice Dječjeg vrtića Duga Resa u zaslužene mirovine. Oprostili smo se od naše drage Jadranke i Vesne.

Nakon 40 godina staža u mirovinu nam je s objekta Kasar otišla spremačica Jadranka Pavković. Naša Jadranka je dugo godina radila i kao servirka.

Odgojiteljica Vesna Brezović ima dugu povijest u našem vrtiću, još od 1979. godine. Bila je ravnateljica našeg vrtića u izuzetnm teškom periodu Domovinskog rata gdje je dala sve od sebe da se djeca i svi zaposleni osjećaju sigurno i zbrinuto u skloništu Gradske knjižnice. Ipak, naša Vesna je možda najveći trag ostavila kao „redateljica“ naših velikih obljetnica ranog i predškolskog odgoja - velike glazbeno-plesne priredbe „Lukin san“ i „Ples po kontinentima“, ali i drugih manjih priredbi, scensko-umjetničkih doživljaja za našu djecu, roditelje i sve građane koji će ih zauvijek pamtiti. Jednu od posljednjih uspomena koju nam je ostavila kao voditeljica projekta su četiri slikovnice – „Pinga“, „Kako je vrtić dobio ime“, „Resica“ i „Gitara Tina“ koje govore upravo  o našim vrtićima. Da nju pitamo što joj je od svega najdraže i najviše, odgovorila bi: „To što sam djeci bila njihova Vesna“.

U ime svih djelatnika ravnateljica je Jadranki i Vesni uručila prigodan poklon, prekrasan buket i naravno, nezaobilazno pismo oproštaja. Ravnateljica se u ime vrtića zahvalila na njihovom predanom radu, zaželjela im puno zdravlja, sreće i zasluženog odmora. Drago nam je što su bile dio naše ustanove i ispratile generacije djece te vjerujemo da će svima, djeci, roditeljima i ostalim zaposlenicima ostati u lijepom sjećanju.